vrijdag 17 november 2023

Geert, Pieter, Caroline en de anderen

Geert wil heel graag. Zo graag dat hij zijn strijd tegen de islamisering daarom even staakt. Zijn droomcoalitie ziet hij samen met Dilan, Caroline, eventueel Joost en Pieter natuurlijk.

Maar Pieter ligt dwars. Hij wil niet met Geert. Echt niet. Gelukkig is daar Caroline. Zij geeft nog niet op. Zij wil Pieter op andere gedachten brengen om de deur open te zetten naar Geert.

Tussen Caroline en Geert zit het ook wel snor. En als Dilan een beetje meebeweegt wil Caroline ook wel samen regeren met Dilan. Dilan schopt nog wat tegen Geert maar flirt ergens ook met hem. Dat komt wel goed. Dilan is er immers om te dienen en staat aan ieders kant. Dus ook aan Geerts kant, hoewel dat de laatste tijd niet heel moeilijk is want Geert is zo mak als een lammetje. Behalve bij Frans, want die moet hij niet. Die pakt hij wel even aan door te scoren met een grap over Frans zijn (over)gewicht. Lachen man.

Even terug naar Pieter. En Caroline
Als ze het goed speelt is die formatie zo rond. Dan kan Joost er eventueel ook nog wel bij en desnoods Chris van de SGP. Ach, waarom ook niet?

Ooh ja, Pieter ziet het (net als Geert) ook niet zitten met Frans als moeilijke partner. En Pieter heeft de sleutel in handen. Dankzij de partij van Dilan en Mark, die hém juist als moeilijke partner zagen. Daarom is Pieter nu verheven tot held en rust er een hele zware taak op zijn schouders als redder van Nederland. Precies zoals een half jaar geleden Caroline als heldin op het schild werd gehesen. Maar nu is Pieter de held en Caroline de bemiddelaar. En Geert? Die is de lachende derde.















.





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten