woensdag 25 oktober 2023

Oogappels

Net als de rest van half Nederland ben ook ik fan. Vooruitkijken kan maar doe ik niet. Woensdagavond is Oogappelavond en ik smul ervan.

Kleine impressie van aflevering 7, seizoen 2023.

Je kunt er op wachten. Volgende week of de week erna gaat Tim voor de bijl. Dan is hij zo schijtziek van het gezeik van Dina waardoor hij niet anders kan dan in de armen van collega Jasmijn belanden. Wedden?

Fabie is al voor de bijl gegaan. Nou ja, bijna. Ze heeft een date met haar yogaleraar. Hij is eigenlijk veel te jong maar ze is gezwicht voor z'n manipulatieve praatjes. Kostte hem niet heel veel moeite trouwens. Heeft ie natuurlijk vaker gedaan en nu heeft hij weer beet. Fabie laat zich volledig inpakken. Heeft helemaal geen argwaan maar straalt alleen maar als de jonge knul haar vol overtuiging vertelt dat hij direct wist dat Fabie dé vrouw voor hem is. Dit gaat natuurlijk falikant fout. Tot die tijd is die arme Fabie in de wolken terwijl die yogaleraar haar volledig kaalplukt. 

En dan Danny. Die wil je het liefst een dikke knuffel geven. Vader Marcel woont in een caravan en zit bij de vuurkorf te bazelen over afstand nemen van spullen en mensen. Asociaal, volgens Danny, dat zijn vader zijn moeder en hem voor dit nieuwe inzicht in de steek moest laten. Ik ben voor team Danny. Marcel voelt dat ie weer aan het aarden is door het campingleven. Maar wat koopt Danny daarvoor? Helemaal niks.

Ook Mees verdient beter. Hij hoopte dat het weer iets kon worden tussen Nina en hem maar zij is gevallen voor de charmes van haar collega van het hotel waar ze werkt. Mees trekt dat niet. Ik ook niet. Mees is toch duizendmaal leuker dan die hotelgast? Kom op Nina, gebruik je verstand.

Merel is nog steeds lekker op dreef. Is quasi ontdaan maar geniet er natuurlijk stiekem van dat dochter Hansje nu ook niet meer bij haar ex Tim wil wonen. Lekker puh. De therapie die Merel volgt heeft blijkbaar nog niet het beoogde effect. En 'wijnen' doet ze ook weer. Lekker bezig Merel. Gewoon mooi zo doorgaan. Merel in het gareel zou supersaai zijn.

Fantastische aflevering,  zoals altijd. En nu heb ik Carola, Pip, Lieke, Erik, Max , de opa's en oma's nog niet eens gehad. Volgende week woensdag weer verder. Heerlijk!

 Helaas nog maar 3 afleveringen te gaan.






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten